مواد اولیه :
برای 6 نفر
گوشت گاو220 گرم (چرخ کرده) |
خمیر پیتزا300 گرم |
سس پیتزا1/4 فنجان |
پنیر موزارلا120 گرم (رنده شده) |
فلفل دلمه ای1/4 فنجان (سبز یا قرمز یا هر دو، در صورت تمایل) |
ادویه ایتالیایی1/4 قاشق چایخوری |
طرز تهیه:
1. فر را با دمای 400 درجه ی فارنهایت (204 درجه سانتی گراد) داغ کنید. سینی شیرینی پزی را با روغن اسپری کنید. گوشت چرخکرده را در یک ماهیتابه روی شعله ی زیاد تفت دهید تا کاملاً بپزد. هر از گاهی هم بزنید. گوشت را کنار بگذارید.
2. خمیر را باز کنید و روی سینی قرار دهید. با دست از گوشه های خمیر شروع کنید و آن را فشار دهید تا به شکل یک مثلث در بیاید.
3. سس را روی خمیر بریزید به شکلی که از لبه ی ضلع پهن مثلث 5 سانتی متر و از لبه ی اضلاع باریک آن 1 سانتی متر فاصله داشته باشد. گوشت چرخ کرده را وسط خمیر قرار دهید. خمیر را از ضلع های پهن بگیرید و بپیچید. لبه ی آن را فشار دهید تا بسته شود.
4. به مدت 15 تا 20 دقیقه تا زمانی که خمیر قهوه ای طلایی شود در فر بپزید.
2. خمیر را باز کنید و روی سینی قرار دهید. با دست از گوشه های خمیر شروع کنید و آن را فشار دهید تا به شکل یک مثلث در بیاید.
3. سس را روی خمیر بریزید به شکلی که از لبه ی ضلع پهن مثلث 5 سانتی متر و از لبه ی اضلاع باریک آن 1 سانتی متر فاصله داشته باشد. گوشت چرخ کرده را وسط خمیر قرار دهید. خمیر را از ضلع های پهن بگیرید و بپیچید. لبه ی آن را فشار دهید تا بسته شود.
4. به مدت 15 تا 20 دقیقه تا زمانی که خمیر قهوه ای طلایی شود در فر بپزید.