loading...
کدبانو
محسن بازدید : 1218 پنجشنبه 17 بهمن 1392 نظرات (0)

 


مواد اولیه :

برای 6 نفر
گوشت گاو220 گرم (چرخ کرده)
خمیر پیتزا300 گرم
سس پیتزا1/4 فنجان
پنیر موزارلا120 گرم (رنده شده)
فلفل دلمه ای1/4 فنجان (سبز یا قرمز یا هر دو، در صورت تمایل)
ادویه ایتالیایی1/4 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
1. فر را با دمای 400 درجه ی فارنهایت (204 درجه سانتی گراد) داغ کنید. سینی شیرینی پزی را با روغن اسپری کنید. گوشت چرخکرده را در یک ماهیتابه روی شعله ی زیاد تفت دهید تا کاملاً بپزد. هر از گاهی هم بزنید. گوشت را کنار بگذارید.
2. خمیر را باز کنید و روی سینی قرار دهید. با دست از گوشه های خمیر شروع کنید و آن را فشار دهید تا به شکل یک مثلث در بیاید.
3. سس را روی خمیر بریزید به شکلی که از لبه ی ضلع پهن مثلث 5 سانتی متر و از لبه ی اضلاع باریک آن 1 سانتی متر فاصله داشته باشد. گوشت چرخ کرده را وسط خمیر قرار دهید. خمیر را از ضلع های پهن بگیرید و بپیچید. لبه ی آن را فشار دهید تا بسته شود.
4. به مدت 15 تا 20 دقیقه تا زمانی که خمیر قهوه ای طلایی شود در فر بپزید.

 

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 238
  • کل نظرات : 82
  • افراد آنلاین : 17
  • تعداد اعضا : 391
  • آی پی امروز : 133
  • آی پی دیروز : 119
  • بازدید امروز : 212
  • باردید دیروز : 300
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 9
  • بازدید هفته : 753
  • بازدید ماه : 753
  • بازدید سال : 26,654
  • بازدید کلی : 643,167
  • لوگوی دوستان
    AxGiG,عکس گیگ پایگاه آپلود عکس ویژه وبلاگنویسان