loading...
کدبانو
محسن بازدید : 494 شنبه 24 دی 1390 نظرات (0)

مربا انار

مقدار تهیه: 3 تا 4 پیمانه


مواد لازم:

 

آب انار سه و نیم پیمانه
دانه انار یك پیمانه
شكر سه پیمانه
آب لیمو به مقدار لازم

 


طرز تهیه:

1- ابتدا برای تعیین غلظت نهایی مربا، یك بشقاب را در جای خنكی مثل یخچال قرار دهید.

2- انار را به اندازه ی یک پیمانه، دانه دانه كنید و به اندازه ی سه و نیم پیمانه، آب بقیه را بگیرید.

 

3- در ظرف بزرگی، آب انار و شكر را با هم تركیب كنید و روی حرارت متوسط قرار دهید و به مدت 30 دقیقه آن ها را بجوشانید.
مربای انار

 

4- دانه‌های انار و آب لیمو را به ظرف اضافه كنید و 30 دقیقه ی دیگر آن‌ ها را بپزید.

 

5- برای این كه غلظت مربا را بفهمید، با استفاده از یك قاشق، یك قطره از مربا را روی ظرف سرد شده بچكانید و ظرف را سرازیر كنید، اگر به سختی روان شد، مربای شما آماده است.

 

6- مربا را در ظرف تمیزی بریزید. درب آن را ببندید و در جای تاریك و خنك قرار دهید.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 238
  • کل نظرات : 82
  • افراد آنلاین : 22
  • تعداد اعضا : 391
  • آی پی امروز : 133
  • آی پی دیروز : 160
  • بازدید امروز : 389
  • باردید دیروز : 438
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,668
  • بازدید ماه : 1,668
  • بازدید سال : 27,569
  • بازدید کلی : 644,082
  • لوگوی دوستان
    AxGiG,عکس گیگ پایگاه آپلود عکس ویژه وبلاگنویسان