مواد لازم:
- اسفناج پاک کرده نیم کیلو
- گوشت قیمه ای 300 گرم
- برنج ۳ پیمانه
- پیاز ۱ عدد
- زعفران دم شده به میزان لازم
- ماست ۲ لیوان
- تخم مرغ ۳ عدد
- نمک و فلفل و روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
گوشت رو با مقداری نمک و فلفل میذاریم پخته بشه
مقداری پیاز سرخ می کنیم
اسفناج رو هم میذاریم آبپز بشه (مقداری نمک هم میریزیم)
برنج دم کشیده رو با تخم مرغ و ماست و زعفران و مقدار کمی گلاب مخلوط می کنیم
ته قابلمه را روغن میریزیم و مقداری از برنج رو میریزیم
بعد اسفناج و مقداری دیگه برنج
بعد پیاز بعد برنج
و بعد گوشت و روش بقیه برنج رو میریزیم یک مقداری فشار میدیم تا کاملا مواد بهم بچسبه و میگذاریم سرگاز بهتر که شعله پخش کن هم بذاریم که همه جای ته دیگ سرخ بشه.