loading...
کدبانو
محسن بازدید : 440 سه شنبه 15 بهمن 1392 نظرات (0)

مواد لازم:


  • اسفناج پاک کرده نیم کیلو
  • گوشت قیمه ای 300 گرم
  • برنج ۳ پیمانه
  • پیاز ۱ عدد
  • زعفران دم شده به میزان لازم
  • ماست ۲ لیوان
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • نمک و فلفل و روغن به میزان لازم

طرز تهیه:


گوشت رو با مقداری نمک و فلفل میذاریم پخته بشه 
مقداری پیاز سرخ می کنیم 
اسفناج رو هم میذاریم آبپز بشه (مقداری نمک هم میریزیم) 
برنج دم کشیده رو با تخم مرغ و ماست و زعفران و مقدار کمی گلاب مخلوط می کنیم 
ته قابلمه را روغن میریزیم و مقداری از برنج رو میریزیم 
بعد اسفناج و مقداری دیگه برنج 
بعد پیاز بعد برنج 
و بعد گوشت و روش بقیه برنج رو میریزیم یک مقداری فشار میدیم تا کاملا مواد بهم بچسبه و میگذاریم سرگاز بهتر که شعله پخش کن هم بذاریم که همه جای ته دیگ سرخ بشه.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 238
  • کل نظرات : 82
  • افراد آنلاین : 12
  • تعداد اعضا : 391
  • آی پی امروز : 100
  • آی پی دیروز : 119
  • بازدید امروز : 162
  • باردید دیروز : 300
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 9
  • بازدید هفته : 703
  • بازدید ماه : 703
  • بازدید سال : 26,604
  • بازدید کلی : 643,117
  • لوگوی دوستان
    AxGiG,عکس گیگ پایگاه آپلود عکس ویژه وبلاگنویسان