loading...
کدبانو
محسن بازدید : 697 شنبه 24 دی 1390 نظرات (0)


کیک اسفنجی لیمویی




استفاده از لیمو در این کیک طعم خوبی به آن داده است.

مواد لازم برای 4 نفر:

آرد سفید ساده: 125 گرم

آرد مخمردار: 125 گرم

کره: 175 گرم

تخم‌مرغ بزرگ: 3 عدد، هم زده شود.

پوست رنده شده و آب یک لیمو

پودر قند

خامه تازه

طرز تهیه:

• کف یک قالب گود 8 سانتی‌متری را چرب کرده و درون آن کاغذ مخصوص کیک‌پزی را قرار دهید.

• هر دو نوع آرد را با هم خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید.

• کره و شکر را خوب با هم مخلوط کرده تا رنگ آن روشن شده و کف کند.

• تخم‌مرغ‌ها را در حالی که هم می‌زنید به مخلوط فوق اضافه کنید.

• آردهای مخلوط شده، پوست رنده شده و آب لیمو را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید.

• مخلوط را با قاشق درون قالبی که از قبل تهیه کرده‌اید ریخته و آن را درون فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که یک خلال دندان درون آن فرو کرده و تمیز بیرون بیاید حرارت دهید.

• پس از این که فر را خاموش کردید بگذارید کیک به مدت 5 دقیقه درون قالب بماند تا کمی خنک شود.

• کیک را از درون قالب بیرون آورده و روی صفحه مشبکی قرار داده تا کاملا خنک شود.

• قبل از برش کیک، روی آن پودر قند بپاشید سپس آن را به قطعات مختلف تقسیم کرده و روی آن‌ها خامه تازه بریزید و میل کنید.

www. healthy-cooking-recipes.most-effective-solution.com

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 238
  • کل نظرات : 82
  • افراد آنلاین : 16
  • تعداد اعضا : 391
  • آی پی امروز : 56
  • آی پی دیروز : 119
  • بازدید امروز : 99
  • باردید دیروز : 300
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 9
  • بازدید هفته : 640
  • بازدید ماه : 640
  • بازدید سال : 26,541
  • بازدید کلی : 643,054
  • لوگوی دوستان
    AxGiG,عکس گیگ پایگاه آپلود عکس ویژه وبلاگنویسان