loading...
کدبانو
محسن بازدید : 457 یکشنبه 25 دی 1390 نظرات (0)

خورش ریواس


مواد لازم (برای 4 نفر):

ریواس   1 کیلو
گوشت گوسفند  نیم کیلو
پیاز  2 عدد
 شکر  2 تا 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه و روغن  به مقدار کافی
نعنا 200 گرم
جعفری  200 گرم

طرز تهیه:

پیاز ها را خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم تا طلایی شوند. گوشت را ریز ریز کرده و با پیازها مخلوط می کنیم و سرخ می کنیم تا وقتی که رنگ آن عوض شود . 2 تا 3 لیوان آب جوش به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا در حرارت متوسط برای 45 دقیقه بجوشد. ریواس  ها را با دقت می شوییم و آنها را به قطعات 3 سانتیمتری می بریم . نعنا و جعفری را به خوبی ریز می کنیم و در روغن سرخ می کنیم . ریواس ، نعناع ، جعفری ، شکر ، نمک و فلفل را به گوشت اضافه می کنیم و می گذاریم برای 10 دقیقه بجوشد . خورش آماده سرو است.

البته باید دقت کنیم تا ریواس ها خیلی نرم نشوند .

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 238
  • کل نظرات : 82
  • افراد آنلاین : 19
  • تعداد اعضا : 391
  • آی پی امروز : 91
  • آی پی دیروز : 160
  • بازدید امروز : 341
  • باردید دیروز : 438
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,620
  • بازدید ماه : 1,620
  • بازدید سال : 27,521
  • بازدید کلی : 644,034
  • لوگوی دوستان
    AxGiG,عکس گیگ پایگاه آپلود عکس ویژه وبلاگنویسان