loading...
کدبانو
محسن بازدید : 653 سه شنبه 15 بهمن 1392 نظرات (0)

مواد لازم:


  • برنج 2 فنجان
  • ماست یک و نیم فنجان
  • تخم مرغ 2 عدد
  • روغن 1/4 فنجان
  • مرغ  2 عدد ران کامل (از سینه مرغ هم میتونید استفاده کنید)
  • کره,نمک,دارچین,زعفران اب کرده به میزان لازم
  • زرشک,خلال بادام,خلال پسته جمعا 3/4 پیمانه

طرز تهیه:


ابتدا مرغ رو با نمک و پیاز میذاریم بپزه، مقداری از آب مرغ رو نگه میداریم 
تو یه ظرف یه تخم مرغ و زعفرون و ماست رو مخلوط میکنیم. 
مرغ پخته ریش شده رو داخل مواد بالا میریزیم و به مدت نیم ساعت مزه دارش میکنیم. 
بعد از زمان طی شده مرغ رو به کمک یه چنگال از مخلوط تخم مرغ خارج میکنیم . یعنی باید باقی مانده مخلوط تو ظرف بمونه. 
تو باقیمونده مواد,یه تخم مرغ و زعفرون رو میریزیم . 
مرغتون رو بعد از پخت اولیه مزه کنید .اگه نمکش کم بود تو این مرحله به مواد داخل ظرف یه مقدار نمک اضافه کنید. 
همه برنج آبکش شده رو به مخلوطمون اضافه میکنیم. 
بهتره برنج رو یه کم زنده تر بردارید تا بعدا حالت خمیری به خودش نگیره. 
ظرفی که قراره ته چین توش پخته بشه رو خوب خوب چرب میکنیم. 
بعد موادمونو داخل ظریف میریزیم و میذاریم خوب بپزه.

 


ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 238
  • کل نظرات : 82
  • افراد آنلاین : 16
  • تعداد اعضا : 391
  • آی پی امروز : 126
  • آی پی دیروز : 119
  • بازدید امروز : 200
  • باردید دیروز : 300
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 9
  • بازدید هفته : 741
  • بازدید ماه : 741
  • بازدید سال : 26,642
  • بازدید کلی : 643,155
  • لوگوی دوستان
    AxGiG,عکس گیگ پایگاه آپلود عکس ویژه وبلاگنویسان