loading...
کدبانو
محسن بازدید : 1736 سه شنبه 27 دی 1390 نظرات (0)

حلیم بادمجان

مواد لازم : برای 4 الی 6 نفر

 

 

گوشت 0/5 کیلو
عدس 150 گرم
بادمجان 3 عدد
کشک 1 لیوان
پیاز 2 عدد
سیر سرخ کرده 1 قاشق سوپخوری
نعنا خشک 1 قاشق سوپخوری
فلفل به مقدار کافی
نمک به مقدار کافی
زرد چوبه به مقدار کافی

 

 

طرز تهیه حلیم بادمجان :


گوشت و پیاز را خرد و کمی سرخ کنید . زرد چوبه را به آن بیفزایید . روی آن آب بریزید و  بگذارید بپزد . عدس را بشوئید و اضافه کنید . بادمجان را سرخ کنید و پس از پختن گوشت و عدس به آن بیفزایید . نمک و فلفل را اضافه کنید . نزدیک به آخر پخت ، کشک را اضافه کنید . موقعی که غذا را کشیدید ، روی آن را با سیر ونعنا داغ تزیین کنید .

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 238
  • کل نظرات : 82
  • افراد آنلاین : 16
  • تعداد اعضا : 391
  • آی پی امروز : 131
  • آی پی دیروز : 119
  • بازدید امروز : 209
  • باردید دیروز : 300
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 9
  • بازدید هفته : 750
  • بازدید ماه : 750
  • بازدید سال : 26,651
  • بازدید کلی : 643,164
  • لوگوی دوستان
    AxGiG,عکس گیگ پایگاه آپلود عکس ویژه وبلاگنویسان