طرز تهیه سالاد
![http://ashpazi.info/uploads/2011/08/ax6200411.jpg](http://ashpazi.info/uploads/2011/08/ax6200411.jpg)
![http://ashpazi.info/uploads/2011/08/ax6200411.jpg](http://ashpazi.info/uploads/2011/08/ax6200411.jpg)
طرز تهیه سالاد میگو و پنیر
مواد لازم:
میگو: ۲۵۰گرم
پنیر گودا: ۱۵۰گرم
گوجه فرنگی : ۲۰۰گرم
قارچ : ۲۵۰گرم
آبلیمو: مقداری
كاهو: ۲برگ
پیاز: ۲عدد
تره خرد شده : یك دوم پیمانه
سركه : ۳ قاشق سوپخوری
شكر: ۱ قاشق سوپخوری
روغن سالاد یا روغن زیتون : ۲ قاشق سوپخوری
تخم مرغ: ۶عدد
نمك و فلفل سیاه : به میزان لازم
دستور تهیه:
میگوها را بشویید. آنها را آب پز كرده و سپس در صافی بگذارید تا آب آن برود. پنیر را به صورت تكه هایی به طول ۳ سانت برش بدهید.گوجه فرنگی ها را بشویید و نصف كنید. قارچها راشسته و به صورت ورقه های نازك برش دهید وقدری آبلیمو روی آنها بریزید. كاهو را بشویید وخرد كنید. تره خردشده را هم به كاهوها اضافه كنید. برای تهیه سس ، سركه ، نمك ، فلفل و شكر را بایكدیگر مخلوط كنید و روغن را ذره ذره به آنهااضافه كنید.
ابتدا میگو را به سس اضافه كنید و كمی بگذاریدتا سس به خورد آن برود، سپس مابقی مواد رااضافه كنید و تخم مرغهای آب پز دونیم شده رابرای تزیین روی آنها قرار دهید.
میگو: ۲۵۰گرم
پنیر گودا: ۱۵۰گرم
گوجه فرنگی : ۲۰۰گرم
قارچ : ۲۵۰گرم
آبلیمو: مقداری
كاهو: ۲برگ
پیاز: ۲عدد
تره خرد شده : یك دوم پیمانه
سركه : ۳ قاشق سوپخوری
شكر: ۱ قاشق سوپخوری
روغن سالاد یا روغن زیتون : ۲ قاشق سوپخوری
تخم مرغ: ۶عدد
نمك و فلفل سیاه : به میزان لازم
دستور تهیه:
میگوها را بشویید. آنها را آب پز كرده و سپس در صافی بگذارید تا آب آن برود. پنیر را به صورت تكه هایی به طول ۳ سانت برش بدهید.گوجه فرنگی ها را بشویید و نصف كنید. قارچها راشسته و به صورت ورقه های نازك برش دهید وقدری آبلیمو روی آنها بریزید. كاهو را بشویید وخرد كنید. تره خردشده را هم به كاهوها اضافه كنید. برای تهیه سس ، سركه ، نمك ، فلفل و شكر را بایكدیگر مخلوط كنید و روغن را ذره ذره به آنهااضافه كنید.
ابتدا میگو را به سس اضافه كنید و كمی بگذاریدتا سس به خورد آن برود، سپس مابقی مواد رااضافه كنید و تخم مرغهای آب پز دونیم شده رابرای تزیین روی آنها قرار دهید.
طرز تهیه سالاد آندیو
کاهوی اندیو : ۰.۵ کیلو
سس فرانسه : ۶ قاشق سوپخوری
اندیو نوعی کاهو است که خیلی کوچک و سفید رنگ و تلخ مزه میباشد و جرو سالادهای متداول در تمام دنیا به حساب میرود
طرز درست کردن آن چنین است میتوان مانند کاهو از درازا نصف کرد یا یا آن را پر پر کرد.
سپس با سس فرانسه به سر سفره میبریم
سس فرانسه : ۶ قاشق سوپخوری
اندیو نوعی کاهو است که خیلی کوچک و سفید رنگ و تلخ مزه میباشد و جرو سالادهای متداول در تمام دنیا به حساب میرود
طرز درست کردن آن چنین است میتوان مانند کاهو از درازا نصف کرد یا یا آن را پر پر کرد.
سپس با سس فرانسه به سر سفره میبریم
طرز تهیه سالاد عدسی
عدس : ۲ فنجان
نمک : قدری
فلفل : قدری
پیاز : قدری
مقداری عدس را پخته آب آن را به دور ریخته و مقداری سرکه و روغن و نمک با آن آمیخته بگذارید سرد شود، اگر لیمو را ریز ریز کرده رویش بریزید ، خوشمزه تر خواهد شد.
نمک : قدری
فلفل : قدری
پیاز : قدری
مقداری عدس را پخته آب آن را به دور ریخته و مقداری سرکه و روغن و نمک با آن آمیخته بگذارید سرد شود، اگر لیمو را ریز ریز کرده رویش بریزید ، خوشمزه تر خواهد شد.
طرز تهیه سالاد کلم پیچ قرمز
کلم پیچ قرمز : ۰.۵ کیلو
سس فرانسه : ۶ قاشق سوپخوری
ابتدا باید کلم پیچ را به رشتههای بسیار نازک برید آنگاه سالاد آماده است.کلم را میتوان پخته یا نپخته برای سالاد بهکار برد.
سس فرانسه : ۶ قاشق سوپخوری
ابتدا باید کلم پیچ را به رشتههای بسیار نازک برید آنگاه سالاد آماده است.کلم را میتوان پخته یا نپخته برای سالاد بهکار برد.
طرز تهیه سالاد کلم پیچ
کلم پیچ قرمز : ۵۰۰ گرم
زیتون سبز : ۵ قاشق سوپخوری
لبو : ۳۰۰ گرم
سرکه : ۳ قاشق سوپخوری
نمک : قدری
مغز کلم پیچ را ریز ریز خرد کرده رویش نمک بپاشید و نیمساعت آن را کنار گذاشته سپس آبی که از کلم خارج گردیده پاک کرده، لبو را ریز خورد کنید.
آنگاه برگهای کلم را روغن زیتون و سرکه و فلفل زده آنها را در سالاد خوری بریزید و روی آن لبوهای خرد شده را ریخته سر سفره بیاورید.
زیتون سبز : ۵ قاشق سوپخوری
لبو : ۳۰۰ گرم
سرکه : ۳ قاشق سوپخوری
نمک : قدری
مغز کلم پیچ را ریز ریز خرد کرده رویش نمک بپاشید و نیمساعت آن را کنار گذاشته سپس آبی که از کلم خارج گردیده پاک کرده، لبو را ریز خورد کنید.
آنگاه برگهای کلم را روغن زیتون و سرکه و فلفل زده آنها را در سالاد خوری بریزید و روی آن لبوهای خرد شده را ریخته سر سفره بیاورید.
طرز تهیه سالاد ژاردین یر
نخود فرنگی : ۵۰۰ گرم
هویج : ۳ عدد
سیب زمینی : ۳ عدد
تخم مرغ : ۳ عدد
سس مایونز : ۱۲۰ گرم
نخود فرنگی ، هویج و سیب زمینی را در آبجوش پخته آن را به قطعات ریز خرد کنید و سپس با مایونز و فلفل و نمک مخلوط کرده در ظرف سالاد ریخته تخم مرغهای پخته شده را نصف نموده در اطراف آن گذاشته سر سفره بیاورید.
هویج : ۳ عدد
سیب زمینی : ۳ عدد
تخم مرغ : ۳ عدد
سس مایونز : ۱۲۰ گرم
نخود فرنگی ، هویج و سیب زمینی را در آبجوش پخته آن را به قطعات ریز خرد کنید و سپس با مایونز و فلفل و نمک مخلوط کرده در ظرف سالاد ریخته تخم مرغهای پخته شده را نصف نموده در اطراف آن گذاشته سر سفره بیاورید.