loading...
کدبانو
محسن بازدید : 481 یکشنبه 25 دی 1390 نظرات (0)

سالاد ذرت با مرغ


مواد لازم:

کنسرو ذرت  یک قوطی
مرغ پخته خرد شده  یک فنجان
خیار شور   عدد
نخود فرنگی  نصف فنجان
هویج آب پز  3 عدد
 کرفس خرد شده  یک فنجان
گوجه فرنگی خرد شده  یک فنجان
آب لیمو  3 قاشق سوپخوری
روغن زیتون  3 قاشق سوپخوری
سس مخصوص گوشت  نصف فنجان
نمک و فلفل  به مقدار لازم

طرز تهیه:

خیار شور و هویج  آب پز را حلقه حلقه خرد می کنیم . سپس ذرت  ، مرغ خرد شده ، گوجه فرنگی  ، هویج ، نخود فرنگی ، کرفس  و خیار شور را باهم مخلوط می کنیم. آب لیمو  ، روغن زیتون  ، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و به مواد قبلی اضافه می کنیم . در یک دیس گرد چند برگ کاهو قرار می دهیم و تمامی مواد آماده شده را روی برگ کاهو قرار می دهیم و روی آنها سس گوشت را می ریزیم.

می توانیم دور دیس را با چند تربچه گل شده و جعفری تزیین کنیم .

مواد لازم برای تهیه سس گوشت :

آب گوشت  2 فنجان
آرد  یک قاشق سوپخوری
کره یا روغن مایع  50 گرم
آب لیمو  2 قاشق سوپخوری
شوید خشک  یک قاشق مرباخوری
خردل  2 قاشق سوپخوری
شکر  یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفل  به مقدار لازم

طرز تهیه سس گوشت :

آرد و کره یا روغن مایع را کمی تفت می دهیم. آب گوشت گرم شده را به تدریج به آرد اضافه می کنیم و مرتب سس را هم می زنیم تا صاف و یکنواخت شود. آب لیمو ، شکر ، خردل ، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و ظرف را از روی حرارت بر می داریم. شوید را به سس آماده شده اضافه می کنیم.

از این سس می توان برای سرو انواع گوشت های گرم و سرد استفاده نمود.

منبع : کتاب آشپزی ضیافت

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 238
  • کل نظرات : 82
  • افراد آنلاین : 23
  • تعداد اعضا : 391
  • آی پی امروز : 193
  • آی پی دیروز : 160
  • بازدید امروز : 469
  • باردید دیروز : 438
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,748
  • بازدید ماه : 1,748
  • بازدید سال : 27,649
  • بازدید کلی : 644,162
  • لوگوی دوستان
    AxGiG,عکس گیگ پایگاه آپلود عکس ویژه وبلاگنویسان