loading...
کدبانو
محسن بازدید : 387 یکشنبه 25 دی 1390 نظرات (0)

سالاد پيازچه و سيب زميني(آلمان)

سالاد پيازچه و سيب زميني

مواد لازم:

سيب زميني پخته                 2 عدد

تخم مرغ پخته                        2 عدد

خيارشور خرد شده                100 گرم

پيازچه خرد شده                    2 قاشق سوپ خوري

کنسرو ذرت                           2 قاشق سوپ خوري

شويد تازه خرد شده               2 قاشق سوپ خوري

ماست                                  1 پيمانه

خامه                                     يک دوم پيمانه

آب ليمو ترش                         2 قاشق سوپ خوري

سرکه                                   1 قاشق سوپ خوري

نمک، فلفل و پودر آويشن      مقداري

روغن زيتون                           1 قاشق سوپ خوري

ذرت کوچک(جهت تزيين)          چند عدد

زيتون سياه و سبز                  8 عدد

 

روش تهيه:

سيب زميني هاي پخته را پوست بگيريد و خرد نماييد.

تخم مرغ هاي پخته را نيز به صورت هم اندازه و خيار شور را نگيني خرد کنيد.

سپس پيازچه هاي شسته را به صورت حلقه اي خرد نماييد.

آن گاه کنسرو ذرت را به شويد خرد شده بيفزاييد و تمام مواد را مخلوط کنيد.

 

تهيه ي سُس:

در کاسه اي مناسب، ماست را با خامه مخلوط نماييد و آب ليمو ترش، سرکه، نمک، فلفل، پودر آويشن و در پايان، روغن زيتون را بيفزاييد.

هنگامي که سُس آماده شد، درون مواد سالاد بريزيد، کاملاً هم بزنيد و به مدت يک ساعت در يخچال قرار دهيد تا مزه دار شود.

اکنون سالاد را در ظرف مناسب بريزيد و اطراف آن، ذرت، پيازچه هاي تزيين شده و برش هاي زيتون سياه و سبز قرار دهيد.

انرژي کل: 1000 کيلو کالري

آرزو صفري – دنياي تغذيه

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 238
  • کل نظرات : 82
  • افراد آنلاین : 16
  • تعداد اعضا : 391
  • آی پی امروز : 137
  • آی پی دیروز : 119
  • بازدید امروز : 225
  • باردید دیروز : 300
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 9
  • بازدید هفته : 766
  • بازدید ماه : 766
  • بازدید سال : 26,667
  • بازدید کلی : 643,180
  • لوگوی دوستان
    AxGiG,عکس گیگ پایگاه آپلود عکس ویژه وبلاگنویسان