مواد لازم برای تهیه ی کوفته شکم پر با اسفناج:
۱- اسفناج خرد شده
۲- گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
۳- سیر ۲ حبه ( در صورت تمایل می توتنید از پودر سیر استفاده کنید )
۴- تخم مرغ ۱ عدد
۵- پیاز ۱ عدد
۶- آرد سوخاری به اندازه لازم
۷- نمک و فلفل
برای زیر کوفته :
۱- سیب زمینی ۴ عدد
۲- گوجه فرنگی ۱ کاسه
۳- فلفل سبز کمی
۴- روغن زیتون
۵- نمک وفلفل
طرز تیه کوفته شکم پر با اسفناج:
گوشت را در کاسه ای ریخته و با پیاز رنده شده و نمک و فلفل و تخم مرغ هم میزنیم . کم کم آرد سوخاری را هم اضافه می کنیم تا گوشت خود را بکیرد . فقط زیاد ارد اضافه نکنید تا سفت نشود . اسفناجها را جداگانه در قابلمه ای با کمی روغن و سیر تفت دهید تا نرم شود . تقریبا ۳ دقیقه .برای پیچیدن کوفته ها از کیسه فریزر استفاده کنید . آن را دوقسمت کرده و یک لایه را روی میز گذاشته و تکه های کوفته به اندازه یک پرتقال را روی ان گذاشته و روی آن تکه دیگر کیسه را بگذارید . با دست به آن فرم دهید و حالت رول درآورید و اسفناج را وسط آن گذاشته و ان را رول کرده و کناره های آن را با دست میبندیم تا اسفناج بیرون نیاید . . بعد در ظرف فر که از قبل چرب کرده چیده و روی آنها را هم کمی چرب کرده . در فر از قبل کرم شده با درجه ۱۸۰ سانتیگراد گذاشته تا بپزد . برای زیر آن سیب زمینی ها را خرد کرده و در ظرف فر ریخته و روی آن فلفل و نمک و فلفل سبز خرد شوه را ریخته و کمی روغن زیتون و در فر بگذارید با درجه ۲۰۰ تا بپزد و سرخ شود . برای سرو در ظرف سرو ابتا سس گوجه را ریخته و بعد سیب زمینی های سرخ شده را گذاشته و روی آن کوفته ها را . می توانید مواد را در روغن سرخ کنید و لی مواظب باشید گوشت حتما بپزد .