loading...
کدبانو
محسن بازدید : 593 سه شنبه 15 بهمن 1392 نظرات (0)

مـواد لازم (برای ۴ نفر)

برنج/۳لیوان/۵۰۰کیلوکالری

سینه مرغ پخته/۳۰۰گرم/۵۰۰کیلوکالری

تخم مرغ/۴عدد/۴۰۰کیلوکالری

ماست کم چرب/۱لیوان/۵۰کیلوکالری

لوبیاسبز/۵/۱لیوان/۳۵کیلوکالری

مرزه و ترخان/۱لیوان/۲۵کیلوکالری

پیاز/۱عدد/۲۰کیلوکالری

روغن کانولا/۳قاشق غذاخوری/۲۷۰کیلوکالری

زرشک/۱لیوان/۰کیلوکالری

زعفران دم شده/به میزان دلخواه/۰کیلوکالری

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه /به میزان دلخواه/۰کیلوکالری

 

طـرز تـهـیـه


ابتدا پیاز را در ۲ قاشق غذاخوری روغن تفت دهید و لوبیا سبزی که از قبل بسیار ریز کرده اید به آن اضافه کنید. در مرحله بعد، سینه مرغ ریش ریش شده را بیفزایید و زرشک را نیز در این مخلوط بریزید. بعد از چند دقیقه حرارت دادن، نمک، زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کنید.

 

 به این ترتیب مایه داخل ته چین آماده خواهد شد. از طرف دیگر، برنج را آبکش کنید و در کاسه ای بزرگ بریزید سپس به آن ماست، تخم مرغ و زعفران آب شده اضافه کنید و خوب هم بزنید. در مرحله آخر، در تابه ای بزرگ و دردار، یک قاشق غذاخوری روغن بریزید و نصف برنج را اضافه کنید. سپس مایه گوشت و لوبیا را پهن کنید و دوباره بقیه برنج را بیفزایید. سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا پخته شود.

۷ راز ته چین لوبیاسبز

ته چین از غذاهای سنتی ای است که اغلب با گوشت مرغ تهیه می شود. اما برای تهیه این غذای ایرانی باید به نکته های زیادی توجه کرد که یکی از آنها استفاده از برنج ایرانی است.

 

البته با اینکه بهتر است ته چین با برنج ایرانی تهیه شود، اما به دلیل قیمت بالای این برنج، برنج خارجی هم می توان به کار برد ولی هنگام جوشیدن به مدت زمان بیشتری نیازمند است. به نکته های دیگری هم برای پخت ته چین باید توجه کرد:


۱. بهتر است تابه ای که برای تهیه ته چین استفاده می کنید، تفلون، پهن و با دیواره های صاف باشد تا در آوردن ته چین از آن راحت انجام شود.


۲. می توانید این غذا را هم در فر و هم روی گاز تهیه کنید. اگر آن را روی گاز می گذارید، تابه باید در داشته باشد اما در فر باید با کاغذ آلومینیوم روی غذا را بپوشانید و چند سوراخ در آن ایجاد کنید. در ضمن، ظرف غذا با کف فر فاصله داشته باشد و از حرارت دوطرفه استفاده نشود.


۳. برخی افراد بعد از برشته شدن یک طرف ته چین، آن را می گردانند و می گذارند تا طرف دیگر آن نیز برشته شود اما این کار به?هیچ?وجه توصیه نمی شود. کافی است اجازه دهید یک طرف ته چین برشته شود.

 
۴. برای هرچه خوش طعم تر شدن ته چین به آن گلاب اضافه کنید تا عطر منحصربفردی پیدا کند.


۵. قطر ته چین اهمیت دارد و بهتر است از ۷ سانتی متر بیشتر نباشد زیرا ضخیم شدن بیش از اندازه آن، ظاهر مناسبی ایجاد نخواهدکرد.


۶. حتما زعفران دم شده به مایه برنجتان اضافه کنید. برخی افراد به اشتباه در مایه ته چین فقط پودر زعفران می ریزند ولی این کار باعث می شود رنگ ته چین چندان طلایی نشود.


۷. ته چین باید فقط با برنج تهیه شود، گذاشتن برش های سیب زمینی یا نان کف تابه و ریختن برنج روی آن به طوری که قسمت برشته ته چین نان یا سیب زمینی باشد، به هیچ عنوان توصیه نمی شود.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 238
  • کل نظرات : 82
  • افراد آنلاین : 13
  • تعداد اعضا : 391
  • آی پی امروز : 98
  • آی پی دیروز : 119
  • بازدید امروز : 157
  • باردید دیروز : 300
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 9
  • بازدید هفته : 698
  • بازدید ماه : 698
  • بازدید سال : 26,599
  • بازدید کلی : 643,112
  • لوگوی دوستان
    AxGiG,عکس گیگ پایگاه آپلود عکس ویژه وبلاگنویسان