loading...
کدبانو
محسن بازدید : 477 یکشنبه 25 دی 1390 نظرات (0)

مافین ادویه ای( ویژه بیماران دیابتی)


مواد لازم:

کره ی پاستوریزه ی کم چرب  هفتاد و پنج گرم
تخم مرغ  یک عدد
آرد سبوس دار صد و پنجاه گرم
شیر نارگیل  یک پیمانه سرخالی
بکینگ پودر  یک و یک دوم قاشق غذاخوری
دارچین  یک قاشق غذاخوری
کشمش   دو قاشق غذاخوری
خرمای خشک هفتاد گرم
نمک  یک چهارم قاشق چای خوری

روش تهیه:

فر را با حرارت 190 درجه ی سانتی گراد تنظیم و روشن کنید. در ظرف جداگانه ای کره، تخم مرغ،  شیر نارگیل و خرمای  خشک را با هم مخلوط نمایید. سپس آرد، بکینگ پودر، دارچین  و نمک را به خمیر فوق، اضافه کنید و مخلوط را کاملاً به هم بزنید تا خمیر یکنواختی به دست آید.کشمش را به خمیر بیفزایید . قالب های کیک یزدی یا قالب مافین را با مقداری کره آغشته نموده،سپس خمیر را در قالب ها بریزید و به مدت 20 دقیقه در طبقه ی وسط فر قرار دهید تا روی مافین طلایی رنگ شود.

منبع: ماهنامه دنیای تغذیه
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 238
  • کل نظرات : 82
  • افراد آنلاین : 22
  • تعداد اعضا : 391
  • آی پی امروز : 189
  • آی پی دیروز : 160
  • بازدید امروز : 457
  • باردید دیروز : 438
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,736
  • بازدید ماه : 1,736
  • بازدید سال : 27,637
  • بازدید کلی : 644,150
  • لوگوی دوستان
    AxGiG,عکس گیگ پایگاه آپلود عکس ویژه وبلاگنویسان