طرز تهیه سوپ
![](http://www.xum.ir/images/2014/02/02/aa001967ab.jpg)
![](http://www.xum.ir/images/2014/02/02/aa001967ab.jpg)
طرز تهیه سوپ اسکاتلندی
گوشت گاو : ۱۰۰۰ گرم
آب : ۱ لیتر
شلغم : ۵۰۰ گرم
جو پوست گرفته : ۴۰ گرم
توت : ۲ عدد
پیاز : ۱ عدد
هویج : ۱ عدد
جعفری ساطوری شده : ۱ قاشق سوپخوری
نمک : قدری
فلفل : قدری
گوشت را در دیگچه ریخته آب و نمک را به آن اضافه کنید بگذارید مدت یکساعت و نیم بروی آتش ملایم بجوشد، سپس سبزیجات خرد شده را به همراه جو کوبیده در آن بریزید.
اگر میخواهید رنگ آبگوشت تیره نشود جو کوبیده را در آب ریخته آن را روی آتش بگذارید بجوشد. همین که کمی جوشید آن را صاف نموده در سوپ بریزید.
پس ار افزودن جو کوبیده و سبزیجات بگذارید سوپ تا مدت یک ساعت همچنان بجوشد.
گوشت را جداگانه به همراه مقداری آبگوشت در ظرفی ریخته و جعفری خرد شده را در ظرف سوپخوری بریزید و آبگوشت را روی آن ریخته سر سفره بیاورید.
آب : ۱ لیتر
شلغم : ۵۰۰ گرم
جو پوست گرفته : ۴۰ گرم
توت : ۲ عدد
پیاز : ۱ عدد
هویج : ۱ عدد
جعفری ساطوری شده : ۱ قاشق سوپخوری
نمک : قدری
فلفل : قدری
گوشت را در دیگچه ریخته آب و نمک را به آن اضافه کنید بگذارید مدت یکساعت و نیم بروی آتش ملایم بجوشد، سپس سبزیجات خرد شده را به همراه جو کوبیده در آن بریزید.
اگر میخواهید رنگ آبگوشت تیره نشود جو کوبیده را در آب ریخته آن را روی آتش بگذارید بجوشد. همین که کمی جوشید آن را صاف نموده در سوپ بریزید.
پس ار افزودن جو کوبیده و سبزیجات بگذارید سوپ تا مدت یک ساعت همچنان بجوشد.
گوشت را جداگانه به همراه مقداری آبگوشت در ظرفی ریخته و جعفری خرد شده را در ظرف سوپخوری بریزید و آبگوشت را روی آن ریخته سر سفره بیاورید.
پیاز : ۱ عدد
آرد سفید : ۱ قاشق سوپخوری
کره : ۱ قاشق سوپخوری
فلفل : ۱ عدد
برگ دهمست : ۱ عدد
رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق سوپخوری
نمک : ۱ قاشق مربا خوری
فلفل سفید : ۰.۴ قاشق مربا خوری
آب : ۲ فنجان
شکر : ۲ قاشق سوپخوری
خامه : ۰.۵ فنجان
ذرت زرد آب پز : ۱ فنجان
کلم پیچ قرمز : ۴ عدد
پیاز و کره را مدت پنج دقیقه پخته و آن را دائم هم بزنید . برگ دهمست ، فلفل دانه و آرد را به آن مخلوط کرده مدت دو دقیقه بپزید.
سس رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل و آبجوش را در آن ریخته باز مدت بیست دقیقه هم بزنید.
ذرت را اضافه کرده ده دقیقه دیگر بپزید و آن را از پوره صافکنی بگذارانید.
قبل از کشیدن، زرده تخم مرغ و خامه را مختصری زده و رویش بریزید.
آرد سفید : ۱ قاشق سوپخوری
کره : ۱ قاشق سوپخوری
فلفل : ۱ عدد
برگ دهمست : ۱ عدد
رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق سوپخوری
نمک : ۱ قاشق مربا خوری
فلفل سفید : ۰.۴ قاشق مربا خوری
آب : ۲ فنجان
شکر : ۲ قاشق سوپخوری
خامه : ۰.۵ فنجان
ذرت زرد آب پز : ۱ فنجان
کلم پیچ قرمز : ۴ عدد
پیاز و کره را مدت پنج دقیقه پخته و آن را دائم هم بزنید . برگ دهمست ، فلفل دانه و آرد را به آن مخلوط کرده مدت دو دقیقه بپزید.
سس رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل و آبجوش را در آن ریخته باز مدت بیست دقیقه هم بزنید.
ذرت را اضافه کرده ده دقیقه دیگر بپزید و آن را از پوره صافکنی بگذارانید.
قبل از کشیدن، زرده تخم مرغ و خامه را مختصری زده و رویش بریزید.
هویج : ۵۰۰ گرم
توت : ۲ عدد
شلغم : ۵۰۰ گرم
کلم : قدری
جعفری ساطوری شده : قدری
کرفس خرد شده : ۱ عدد
پیاز : ۱ عدد
کاهو : ۱ عدد
کره : ۱ قاشق سوپخوری
نخود فرنگی : قدری
تره فرنگی و هویج و شلغم و کرفس و پیاز را خرد کرده نصف قاشق چایخوری نمک و شکر روی آن بپاشید. سپس کره را در دیگ ریخته مخلوط فوق را در آن بریزید و هم بزنید تا کمی سرخ بشود. همین که مختصری سرخ کردید. آب و قلم گاو را ریخته بگذارید یکساعت و نیم بجوشد. سپس کاهو را خرد کرده به همراه نخود فرنگی در سوپ بریزید و بگذارید یکساعت دیگر بجوشد و جعفری را در زمان کشیدن سوپ بروی آن بریزید.
توت : ۲ عدد
شلغم : ۵۰۰ گرم
کلم : قدری
جعفری ساطوری شده : قدری
کرفس خرد شده : ۱ عدد
پیاز : ۱ عدد
کاهو : ۱ عدد
کره : ۱ قاشق سوپخوری
نخود فرنگی : قدری
تره فرنگی و هویج و شلغم و کرفس و پیاز را خرد کرده نصف قاشق چایخوری نمک و شکر روی آن بپاشید. سپس کره را در دیگ ریخته مخلوط فوق را در آن بریزید و هم بزنید تا کمی سرخ بشود. همین که مختصری سرخ کردید. آب و قلم گاو را ریخته بگذارید یکساعت و نیم بجوشد. سپس کاهو را خرد کرده به همراه نخود فرنگی در سوپ بریزید و بگذارید یکساعت دیگر بجوشد و جعفری را در زمان کشیدن سوپ بروی آن بریزید.
آب مرغ : ۲ لیتر
پیاز ریز سفید : ۱ عدد
آب لیموترش : ۱ قاشق سوپخوری
بادام زمینی بوداده بدون نمک : قدری
کرفس خرد شده : ۰.۵ قاشق سوپخوری
آرد سفید : ۳ قاشق سوپخوری
نمک : قدری
روغن بادام زمینی : ۳ فنجان
کره : ۲۵۰ گرم
نمک کرفس : ۰.۳۳ قاشق سوپخوری
کره را در قابلمه آب کرده پیاز و کرفس را به آن افزوده مدت پنج دقیقه ان را سرخ کنید ولی بگذارید قهوهائی رنگ بشود.
آرد را بر آن افزوده، خوب هم بزنید. سپس آبگوشت مرغ را گرما گرم در آن ریخته مدت نیم ساعت بپزید.
مخلوط فوق را از روی آتش برداشته و آن ر صاف کرده، روغن بادام زمینی ، نمک کرفس و آب لیمو ترش و نمک به آن اضافه کنید.
چند دقیقه قبل از کشیدن ، بادام زمینی کوبیده روی سوپ فوقالذکر بپاشید.
پیاز ریز سفید : ۱ عدد
آب لیموترش : ۱ قاشق سوپخوری
بادام زمینی بوداده بدون نمک : قدری
کرفس خرد شده : ۰.۵ قاشق سوپخوری
آرد سفید : ۳ قاشق سوپخوری
نمک : قدری
روغن بادام زمینی : ۳ فنجان
کره : ۲۵۰ گرم
نمک کرفس : ۰.۳۳ قاشق سوپخوری
کره را در قابلمه آب کرده پیاز و کرفس را به آن افزوده مدت پنج دقیقه ان را سرخ کنید ولی بگذارید قهوهائی رنگ بشود.
آرد را بر آن افزوده، خوب هم بزنید. سپس آبگوشت مرغ را گرما گرم در آن ریخته مدت نیم ساعت بپزید.
مخلوط فوق را از روی آتش برداشته و آن ر صاف کرده، روغن بادام زمینی ، نمک کرفس و آب لیمو ترش و نمک به آن اضافه کنید.
چند دقیقه قبل از کشیدن ، بادام زمینی کوبیده روی سوپ فوقالذکر بپاشید.
پیاز : ۲ عدد
کری پاودر : ۱ قاشق مربا خوری
نارگیل : قدری
آب مرغ : ۵ فنجان
گوجه فرنگی : ۲ عدد
کره : ۱ قاشق سوپخوری
آرد سفید : ۱ قاشق سوپخوری
سیب : ۱ عدد
سیر : ۱ عدد
خامه : ۱ فنجان
لیمو ترش : ۱ عدد
پیاز را خرد کرده در کره سرخش کنید. سپس سیر و کری پاودر و آرد به آن افزوده آن را چند دقیقه بپزید.
آب گوشت مرغ را به آن اپافه کرده سیب و گوجه فرنگی و نارگیل و لیمو ترش در آن بریزید و سرش را بپوشانید روی آتش ملایم بپزید. سپس آن را صاف کرده بگذارید سرد بشود. قدری خامه شیرین هم رویش بریزید.
کری پاودر : ۱ قاشق مربا خوری
نارگیل : قدری
آب مرغ : ۵ فنجان
گوجه فرنگی : ۲ عدد
کره : ۱ قاشق سوپخوری
آرد سفید : ۱ قاشق سوپخوری
سیب : ۱ عدد
سیر : ۱ عدد
خامه : ۱ فنجان
لیمو ترش : ۱ عدد
پیاز را خرد کرده در کره سرخش کنید. سپس سیر و کری پاودر و آرد به آن افزوده آن را چند دقیقه بپزید.
آب گوشت مرغ را به آن اپافه کرده سیب و گوجه فرنگی و نارگیل و لیمو ترش در آن بریزید و سرش را بپوشانید روی آتش ملایم بپزید. سپس آن را صاف کرده بگذارید سرد بشود. قدری خامه شیرین هم رویش بریزید.
آرد سفید : ۴ قاشق سوپخوری
روغن : ۴ قاشق سوپخوری
شیر هموژنیزه : ۲ فنجان
پیاز : ۱ کیلو
پیاز ریز سفید : ۰.۵ کیلو
جعفری ساطوری شده : ۳ قاشق سوپخوری
نمک : قدری
فلفل : قدری
از آرد و روغن و نمک و فلفل سس سفید متوسط درست میکنیم.
پیازها را چهار تکه کرده با نمک و آب مخلوط و میگذاریم تا خوب بپزد
پیازها را از الک رد میکنیم و به شکل پوره درآورده و آنگاه با سس سفید مخلوط مینمائیم.
پیازهای ریز را علیحده میپزیم و اگر آبی از آن باقیمانده نگاه میداریم تا اگر غلظت سوپ کمی زیلد شد از آب آن استفاده کنیم.
پس از اینکه سوپ آماده شد پیازهای ریز پخته شده را چند دقیقه قبل از اینکه سوپ آماده شود مخلوط مینمائیم و میگذاریم چند جوش بزند.
سوپ را در سوپ خوری میریزیم و جعفری ساطوری شده را به آن اضافه میکنیم.
روغن : ۴ قاشق سوپخوری
شیر هموژنیزه : ۲ فنجان
پیاز : ۱ کیلو
پیاز ریز سفید : ۰.۵ کیلو
جعفری ساطوری شده : ۳ قاشق سوپخوری
نمک : قدری
فلفل : قدری
از آرد و روغن و نمک و فلفل سس سفید متوسط درست میکنیم.
پیازها را چهار تکه کرده با نمک و آب مخلوط و میگذاریم تا خوب بپزد
پیازها را از الک رد میکنیم و به شکل پوره درآورده و آنگاه با سس سفید مخلوط مینمائیم.
پیازهای ریز را علیحده میپزیم و اگر آبی از آن باقیمانده نگاه میداریم تا اگر غلظت سوپ کمی زیلد شد از آب آن استفاده کنیم.
پس از اینکه سوپ آماده شد پیازهای ریز پخته شده را چند دقیقه قبل از اینکه سوپ آماده شود مخلوط مینمائیم و میگذاریم چند جوش بزند.
سوپ را در سوپ خوری میریزیم و جعفری ساطوری شده را به آن اضافه میکنیم.