مواد لازم :
پياز 4 عدد
گوشت فيله گوساله 700 گرم
فلفل دلمه اي سبز 2 عدد
گوجه فرنگي 2 عدد
قارچ درشت 4 عدد
روغن مايع مقداري
نمك و فلفل به ميزان لازم
رب گوجه فرنگي 4 قاشق سوپخوري
طرز تهيه :
دو عدد از پياز ها را با رنده ريز رنده كرده در تنظيف ريخته, فشار مي دهيم تا آب آن گرفته شود . گوشت را با قطعات يكدست برش داده به مدت 24 ساعت در آب پياز بخوابانيد . سپس دو عدد پياز ديگر , فلفل دلمه اي و گوجه فرنگي را مطابق تصوير به قطعات يكدست برش دهيد. قارچ را نيز از وسط دو نيم كرده , سپس گريل را روشن نموده به ترتيب برشهاي گوشت , پياز , فلفل , گوجه فرنگي و قارچ را به چوب كباب چوبي بكشيد . كف سيني فر با روغن مايع چرب نموده , كبابها را در سيني قرار داده و در پنجره بالاي فر مي گذاريم تا يك طرف كباب بپزد , بعد آن را برگردانده طرف ديگر را مي پزيم كمي نمك و فلفل روي كباب مي پاشيم . رب گوجه فرنگي و كمي نمك و فلفل را در مقداري روغن مايع تف داده 2/1 پيمانه آب به آن اضافه كرده مي گذاريم چند جوش بزند . سپس آن را در اواخر پخت كباب روي آن ريخته پس از 2 دقيقه از فر بيرون مي آوريم . كباب براي سرو آماده است .