loading...
کدبانو
محسن بازدید : 455 یکشنبه 25 دی 1390 نظرات (0)

مواد لازم :

پياز        4 عدد
گوشت فيله گوساله      700 گرم
فلفل دلمه اي سبز       2 عدد
گوجه فرنگي       2 عدد
قارچ درشت      4 عدد
روغن مايع       مقداري
نمك و فلفل      به ميزان لازم
رب گوجه فرنگي      4 قاشق سوپخوري

طرز تهيه :

دو عدد از پياز ها را با رنده ريز رنده كرده در تنظيف ريخته, فشار مي دهيم تا آب  آن گرفته شود . گوشت را با قطعات يكدست برش داده به مدت 24 ساعت در آب پياز بخوابانيد . سپس دو عدد پياز ديگر , فلفل دلمه اي و گوجه فرنگي را مطابق تصوير به قطعات يكدست برش دهيد. قارچ را نيز از وسط دو نيم كرده , سپس گريل را روشن نموده به ترتيب برشهاي گوشت , پياز , فلفل , گوجه فرنگي و قارچ را به چوب كباب چوبي بكشيد . كف سيني فر با روغن مايع چرب نموده , كبابها را در سيني قرار داده و در پنجره بالاي فر مي گذاريم تا يك طرف كباب بپزد , بعد آن را برگردانده طرف ديگر را مي پزيم كمي نمك و فلفل روي كباب مي پاشيم . رب گوجه فرنگي و كمي نمك و فلفل را در مقداري روغن مايع تف داده 2/1 پيمانه آب به آن اضافه كرده مي گذاريم چند جوش بزند . سپس آن را در اواخر پخت كباب روي آن ريخته پس از 2 دقيقه از فر بيرون مي آوريم . كباب براي سرو آماده است .
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 238
  • کل نظرات : 82
  • افراد آنلاین : 21
  • تعداد اعضا : 391
  • آی پی امروز : 103
  • آی پی دیروز : 160
  • بازدید امروز : 355
  • باردید دیروز : 438
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,634
  • بازدید ماه : 1,634
  • بازدید سال : 27,535
  • بازدید کلی : 644,048
  • لوگوی دوستان
    AxGiG,عکس گیگ پایگاه آپلود عکس ویژه وبلاگنویسان