مواد لازم:
زردآلوی تقریباً سفت | 2/5 كیلو |
شكر | 1/5 كیلو |
آب | 2 لیوان |
آبلیمو | 2 قاشق غذا خوری |
طرز تهیه:
زردآلوها را شسته وهسته آنها را با دقت درآورید و كنار بگذارید . شكر را با 2 لیوان آب بگذارید بجوشد. وقتی شربت قوام آمد، بگذارید تا خنك شود. سپس زردآلوها را درشربت بریزید و ظرف را روی حرارت ملایم و یكنواخت قراردهید تا شربت بجوشد و زردآلوها بپزد ولی له نشود. در انتها آبلیمو را هم اضافه كنید و بعد از قوام آمدن شربت، ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا مربا خنك شود. سپس آن را در شیشه ریخته و در یخچال نگهدارید.