loading...
کدبانو
محسن بازدید : 1062 دوشنبه 21 بهمن 1392 نظرات (0)

 مواد لازم
▪ بیسکویت نرم شده: ۲ و 1/3 لیوان
▪ شیر عسل: 3/4 لیوان
▪ خرما بدون هسته: ۱ و 1/2 لیوان
▪ مغز گردو نرم شده: 1/2 لیوان
▪ کره: ۲۰۰ گرم
▪ شکلات مایع و پودر پسته: برای تزئین

طرز تهیه
خرما، شیرعسل، کره را در ماهیتابه ای ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید. مواد را روی حرارت هم بزنید تا وقتی که کره ذوب شود. مواد را از روی حرارت برداشته با قاشق چوبی هم بزنید تا وقتی که نرم شود.
بیسکویت نرم شده و مغز گردو نرم شده را با هم مخلوط کرده به مواد اضافه کنید. مواد را با دست خوب ورز دهید تا یکدست شود.
ظرف پیرکسی را با کره کمی چرب کرده مواد را به صورت یکنواخت در ظرف ریخته روی آن را با قاشق صاف کنید. روی مواد را با شکلات مایع تزئین کنید سپس ظرف را به مدت دو ساعت در یخچال بگذارید.
ظرف را از یخچال خارج کرده شیرینی را به صورت اشکال مختلف کوچک برش دهید و در ظرف دیگری بچینید.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 238
  • کل نظرات : 82
  • افراد آنلاین : 17
  • تعداد اعضا : 391
  • آی پی امروز : 133
  • آی پی دیروز : 119
  • بازدید امروز : 213
  • باردید دیروز : 300
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 9
  • بازدید هفته : 754
  • بازدید ماه : 754
  • بازدید سال : 26,655
  • بازدید کلی : 643,168
  • لوگوی دوستان
    AxGiG,عکس گیگ پایگاه آپلود عکس ویژه وبلاگنویسان