مواد لازم :
|
|
طرز تهيه :بادمجان ها را روي آتش كبابي ميكنيم تا پوست آن به راحتي كنده شود. بعد در خرد كن دستي يا برقي كاملا له ميكنيم سپس سير را پوست كرده و در سير خرد كن ريخته يا رنده ميكنيم. گوجه فرنگي را جداگانه در خرد كن ميريزيم. فلفل دلمه اي را نگيني ريز ميكنيم . ابتدا سير را در تابه روغن دار تفت داده و بر ميداريم. سپس بادمجان هاي له شده را در روغن ريخته و تفت ميدهيم. فلفل دلمه اي را جداگانه تفت ميدهيم سپس بادمجان، گوجه، فلفل دلمه اي، سير، نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده و درب تابه را ميگذاريم بپزد و به روغن آيد. تخم مرغ ها را شكسته و اضافه نماييد كاملا با مواد مخلوط كنيد تا يكدست شود. ميرزا قاسمي آماده است. لازم به ذكر است كه معمولا ميرزا قاسمي به عنوان شام ميل ميشود. |
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب
اطلاعات کاربری
لینک دوستان
پیوندهای روزانه
آمار سایت