loading...
کدبانو
محسن بازدید : 1155 چهارشنبه 16 بهمن 1392 نظرات (1)

مواد لازم
پودر ژلاتین 2 قاشق سوپخوری- آب 2 پیمانه- شکر 150 گرم - اسانس مورد نظر 8/1 قاشق چایخوری- میوه فصل مخلوط حدوداً 1 کیلوگرم
 
طرز تهیه

میوه ها را پوست کنده هسته آن را جدا کرده و برحسب نوع میوه به صورت تکه های هم اندازه برش دهید قالب مورد نظر را با آب سرد شستشو داده آب اضافه را خالی کرده بمدت نیم ساعت داخل فریزر قرار دهید سپس قالب را با میوه پرکرده مجدداً بمدت نیم ساعت داخل فریزر قرار دهید.
آب، شکر، پودر ژلاتین و اسانس را مخلوط کرده روی حرارت مستقیم قرار دهید تا مواد بجوشد و ذرات ژلاتین و شکر کاملاً حل شود مواد را کنار بگذارید تا خنک شده و در عین حال سنگین شود.
مواد آماده را روی میوه ها ریخته و قالب را بمدت 2 ساعت در یخچال قرارداده سپس در ظرف مورد نظر برگردانید از این ژله می توانید به همراه بستنی بعنوان یک دسر خنک تابستانی استفاده کنید.


مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب
این نظر توسط ثریا در تاریخ 1392/11/18 و 9:18 دقیقه ارسال شده است

سلام ممنونم عالی بود شکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلک


کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 238
  • کل نظرات : 82
  • افراد آنلاین : 13
  • تعداد اعضا : 391
  • آی پی امروز : 70
  • آی پی دیروز : 119
  • بازدید امروز : 118
  • باردید دیروز : 300
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 9
  • بازدید هفته : 659
  • بازدید ماه : 659
  • بازدید سال : 26,560
  • بازدید کلی : 643,073
  • لوگوی دوستان
    AxGiG,عکس گیگ پایگاه آپلود عکس ویژه وبلاگنویسان