طرز تهیه دسر باکلاس وخوشمزه 6 نوع
![http://www.up.shadfa.com/images/kwnizxlin976nk3nwdr.jpg](http://www.up.shadfa.com/images/kwnizxlin976nk3nwdr.jpg)
![http://www.up.shadfa.com/images/kwnizxlin976nk3nwdr.jpg](http://www.up.shadfa.com/images/kwnizxlin976nk3nwdr.jpg)
طرز تهیه بوسه فرشته
شکر : ۲ فنجان
سرکه : ۱ قاشق سوپخوری
آب : ۰.۵ فنجان
وانیل : ۱ قاشق سوپخوری
بادام : ۰.۵ فنجان
پسته : ۰.۵ فنجان
تخم مرغ : ۱ عدد
شکر و آب و سرکه را با هم بپزید تا به حدی که موقع بیرون آوردن قاشق از داخل آن، شهد را مثل یک نخ نازک به دنبال بیاورید، سپس سفیده تخم مرغ را که قبلاً زدهاید داخل آن کرده مغز پسته و بادام را هم ریخته، با قاشق بستنی خوری آن را توی دوری بچکانید.
سرکه : ۱ قاشق سوپخوری
آب : ۰.۵ فنجان
وانیل : ۱ قاشق سوپخوری
بادام : ۰.۵ فنجان
پسته : ۰.۵ فنجان
تخم مرغ : ۱ عدد
شکر و آب و سرکه را با هم بپزید تا به حدی که موقع بیرون آوردن قاشق از داخل آن، شهد را مثل یک نخ نازک به دنبال بیاورید، سپس سفیده تخم مرغ را که قبلاً زدهاید داخل آن کرده مغز پسته و بادام را هم ریخته، با قاشق بستنی خوری آن را توی دوری بچکانید.
طرز تهیه نان موز
آرد سفید : ۱.۷۵ فنجان
بکین پودر : ۲ قاشق سوپخوری
شکر : ۰.۶۵ فنجان
سودا : ۰.۲۵ قاشق مربا خوری
روغن : ۰.۳۵ فنجان
تخم مرغ : ۲ عدد
موز : ۳ عدد
آرد و بکینک پودر و سودا و نمک را الک کنید و روغن به آن افزوده هم بزنید.
سپس بهتدریج شکر و تخم مرغ در آن ریخته، خوب همش بزنید
بهتدریج و به تناوب موز و آرد در آن ریخته، مخلوط فوق را همچنان هم بزنید تا بهصورت خمیری نرم درآید
ظرف کیک پزی را خود چرب نموده، مواد فوق را در آن بریزید و آن را مدت یک ساعت و ده دقیقه در فر ۳۵۰ درجه فارنهایت بریزید.
بکین پودر : ۲ قاشق سوپخوری
شکر : ۰.۶۵ فنجان
سودا : ۰.۲۵ قاشق مربا خوری
روغن : ۰.۳۵ فنجان
تخم مرغ : ۲ عدد
موز : ۳ عدد
آرد و بکینک پودر و سودا و نمک را الک کنید و روغن به آن افزوده هم بزنید.
سپس بهتدریج شکر و تخم مرغ در آن ریخته، خوب همش بزنید
بهتدریج و به تناوب موز و آرد در آن ریخته، مخلوط فوق را همچنان هم بزنید تا بهصورت خمیری نرم درآید
ظرف کیک پزی را خود چرب نموده، مواد فوق را در آن بریزید و آن را مدت یک ساعت و ده دقیقه در فر ۳۵۰ درجه فارنهایت بریزید.
طرز تهیه ژله میوه
ژله : ۳ بسته
خامه : ۴۰۰ گرم
گلابی : ۰.۵ فنجان
سیب : ۰.۵ فنجان
هلو : ۰.۵ فنجان
آناناس کنسرو شیرین : ۰.۵ فنجان
ژلاتین : ۲۰۰ گرم
خاک قند : ۵ قاشق سوپخوری
وانیل : ۰.۵ قاشق مربا خوری
برای تهیه این ژله به دو قالب کوچک و بزرگی که داخل هم بیفتد و اطراف قالب کوچکتر ۲ تا ۳ سانتیمتر با قالب بزرگتر فاصله داشته باشد احتیاج داریم.
ژله را در ۳ پیمانه آب جوش حل میکنیم و ۳ پیمانه آب سرد به آن مخلوط کرده و مایه را در قالب بزرگتر میریزیم قالب کوچکتر را در داخل ان قرار میدهیم و داخل قالب کوچکتر را با وزنه یا یخ پر میکنیم به نحوی که قالب به هیچ وجه بالا نایستد و قالب را در یخچال میگذاریم تا ژله کاملاً بسته شود بعد ژلاتین را در کمی آب جوش حل میکنیم و با خامه و خاکه قند مخلوط مینمائیم و میوههای آماده شده را در آن میریزیم وقتی ژله کاملاً بسته شد از یخچال خارج میکنیم وزنهها را از داخل قالب بیرون میآوریم و قالب کوچکتر را با آب نیم گرم پر میکنیم و بلافاصله قالب را از ژله جدا کرده خارج مینمائیم.
با این عمل قالب ژلهای داریم که میان آن خالی است و مخلوط خامه و خاک قند و ژلاتین و میوههای خرد شده را داخل آن میریزیم و پر میکنیم دوباره در یخچال میگذاریم تا خامه نیز کاملاً بسته شود بعد قالب را یک لحظه در آب نیم گرم قرار میدهیم و طرف مناسبی را روی دهانه قالب قرار داده و ژله را در آن برمیگردانیم و اطراف ژله را با انواع کمپوت و خامه فرم گرفته در قبف زینت میدهیم.
خامه : ۴۰۰ گرم
گلابی : ۰.۵ فنجان
سیب : ۰.۵ فنجان
هلو : ۰.۵ فنجان
آناناس کنسرو شیرین : ۰.۵ فنجان
ژلاتین : ۲۰۰ گرم
خاک قند : ۵ قاشق سوپخوری
وانیل : ۰.۵ قاشق مربا خوری
برای تهیه این ژله به دو قالب کوچک و بزرگی که داخل هم بیفتد و اطراف قالب کوچکتر ۲ تا ۳ سانتیمتر با قالب بزرگتر فاصله داشته باشد احتیاج داریم.
ژله را در ۳ پیمانه آب جوش حل میکنیم و ۳ پیمانه آب سرد به آن مخلوط کرده و مایه را در قالب بزرگتر میریزیم قالب کوچکتر را در داخل ان قرار میدهیم و داخل قالب کوچکتر را با وزنه یا یخ پر میکنیم به نحوی که قالب به هیچ وجه بالا نایستد و قالب را در یخچال میگذاریم تا ژله کاملاً بسته شود بعد ژلاتین را در کمی آب جوش حل میکنیم و با خامه و خاکه قند مخلوط مینمائیم و میوههای آماده شده را در آن میریزیم وقتی ژله کاملاً بسته شد از یخچال خارج میکنیم وزنهها را از داخل قالب بیرون میآوریم و قالب کوچکتر را با آب نیم گرم پر میکنیم و بلافاصله قالب را از ژله جدا کرده خارج مینمائیم.
با این عمل قالب ژلهای داریم که میان آن خالی است و مخلوط خامه و خاک قند و ژلاتین و میوههای خرد شده را داخل آن میریزیم و پر میکنیم دوباره در یخچال میگذاریم تا خامه نیز کاملاً بسته شود بعد قالب را یک لحظه در آب نیم گرم قرار میدهیم و طرف مناسبی را روی دهانه قالب قرار داده و ژله را در آن برمیگردانیم و اطراف ژله را با انواع کمپوت و خامه فرم گرفته در قبف زینت میدهیم.
طرز تهیه پودینگ شکلاتی
نوع مقدار
پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ ۲عدد
نشاسته ۳ قاشق غذاخوری
شکر ۱ پیمانه
شیر ۳ پیمانه
بیسکوئیت خرد شده ۱ پیمانه
کره ۵۰ گرم
ابتدا کره و پودر کاکائو را روی حرارت می گذاریم تا کره آب شود ( با شعله ملایم ) سپس زرده و شکر را مخلوط می کنیم و به پودر کاکائو اضافه می کنیم ، سپس شیر و نشاسته را مخلوط می کنیم و به مواد اضافه می کنیم و همینطور روی حرارت ملایم هم می زنیم تا به صورت یک مایه غلیظی درآید( به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت می گذاریم ) در آخر بیسکوئیتهای خرد شده را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم و به ظرف مورد نظر انتقال می دهیم و در یخچال قرار می دهیم.
پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ ۲عدد
نشاسته ۳ قاشق غذاخوری
شکر ۱ پیمانه
شیر ۳ پیمانه
بیسکوئیت خرد شده ۱ پیمانه
کره ۵۰ گرم
ابتدا کره و پودر کاکائو را روی حرارت می گذاریم تا کره آب شود ( با شعله ملایم ) سپس زرده و شکر را مخلوط می کنیم و به پودر کاکائو اضافه می کنیم ، سپس شیر و نشاسته را مخلوط می کنیم و به مواد اضافه می کنیم و همینطور روی حرارت ملایم هم می زنیم تا به صورت یک مایه غلیظی درآید( به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت می گذاریم ) در آخر بیسکوئیتهای خرد شده را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم و به ظرف مورد نظر انتقال می دهیم و در یخچال قرار می دهیم.
طرز تهیه مارمالاد سیب
سیب : ۱۰۰۰ گرم
کره : ۱ قاشق سوپخوری
وانیل : قدری
آب : ۰.۵ فنجان
شکر : ۲ قاشق مربا خوری
پوست سیبها را کنده، هسته آن را گرفته، آن را به ورقههای نازک بریده، در قابلمه بریزید. سپس کره، شکر و وانیل به آن افزوده بگذارید بپزد در حین پختن، متصل هم بزنید تا ته نگیرد.
کره : ۱ قاشق سوپخوری
وانیل : قدری
آب : ۰.۵ فنجان
شکر : ۲ قاشق مربا خوری
پوست سیبها را کنده، هسته آن را گرفته، آن را به ورقههای نازک بریده، در قابلمه بریزید. سپس کره، شکر و وانیل به آن افزوده بگذارید بپزد در حین پختن، متصل هم بزنید تا ته نگیرد.
طرز تهیه ژله توت فرنگی
توت فرنگی : ۱۵۰۰ گرم
شکر : ۲ فنجان
توت فرنگی تمیز را در ظرفی ریخته، با قاشق چوبی فشار داده شکر مخلوطش نموده، هم بزنید و مدت یکساعت بگذارید بماند. سپس برای هر فنجان آب توت فرنگی، یک فنجان آب اضافه کرده آن را از صافی گذرانده، برای هر دو فنجان آب توت فرنگی، یک قاشق گرد ژلاتین که قبلاً در یک چهارم آب گرم حل کرده اید، به آن افزوده، مایه را در قالب مخصوص ژله بریزید.
شکر : ۲ فنجان
توت فرنگی تمیز را در ظرفی ریخته، با قاشق چوبی فشار داده شکر مخلوطش نموده، هم بزنید و مدت یکساعت بگذارید بماند. سپس برای هر فنجان آب توت فرنگی، یک فنجان آب اضافه کرده آن را از صافی گذرانده، برای هر دو فنجان آب توت فرنگی، یک قاشق گرد ژلاتین که قبلاً در یک چهارم آب گرم حل کرده اید، به آن افزوده، مایه را در قالب مخصوص ژله بریزید.