مواد لازم :
سينه مرغ(پوست كنده بدون استخوان ) 500 گرم
رنده پوست ليمو 1 قاشق چايخوري
آبليمو 3 قاشق سوپخوري
آب انگور 1 قاشق سوپخوري
شكر 1 قاشق سوپخوري
دارچين 1 قاشق چايخوري
نمك به ميزان لازم
پنير كباب (هالومي ) 300 گرم
طرز تهيه :
سينه را به قطعات منظم خرد كرده , در يك كاسه رنده پوست ليمو, آبليمو, آب انگور , شكر و دارچين و نمك را مخلوط مي كنيم . قطعات مرغ را براي مدت يك ساعت در اين سس مي خوابانيم پنير هالومي را به قطعات يكدست برش داده مرغ ها را از سس خارج كرده , به ترتيب يك تكه مرغ و يك تكمه پنير كبابي داخل سيخ (مطابق شكل ) چوبي مي زنيم . سيخ هاي كباب را به مدت 8 الي 10 دقيقه زير گريل يا روي كباب پز قرار داده در مدت زمان پخت با يك قلم مو , روي كبابها را با باقيمانده سس مزه دار مي كنيم . هنگاميكه كبابها طلايي شدند, آماده سرو مي باشند .