loading...
کدبانو
محسن بازدید : 502 شنبه 24 دی 1390 نظرات (0)

مربای گیلاس

مواد لازم:

 

 

گيلاس 3 کيلو
شکر
5/2 کيلو
وانيل يک سوم قاشق چايخوري

 

 

 

طرز تهيه:

گيلاس ها را بشوئيد و هسته آنها را درآوريد. سپس لابه لاي آنها شکر بپاشيد و بگذاريد يک شب تا صبح، در يک جاي خنک بماند تا آب بيندازد. بعد قابلمه را روي حرارت اجاق قرار دهيد تا با حرارت يکنواخت بجوشد. وانيل را هم به آن اضافه کنيد. وقتي شربت مربا قوام آمد، آن را امتحان کنيد. بعد از آماده شدن مربا آن را از روي حرارت برداريد. شما مي توانيد از گيلاس هاي صورتي رنگ هم به همين صورت مربا تهيه کنيد.

 

اين مربا هم بسيار خوش رنگ و هم خوشمزه است.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 238
  • کل نظرات : 82
  • افراد آنلاین : 24
  • تعداد اعضا : 391
  • آی پی امروز : 178
  • آی پی دیروز : 160
  • بازدید امروز : 444
  • باردید دیروز : 438
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,723
  • بازدید ماه : 1,723
  • بازدید سال : 27,624
  • بازدید کلی : 644,137
  • لوگوی دوستان
    AxGiG,عکس گیگ پایگاه آپلود عکس ویژه وبلاگنویسان