250 pixel width for all  images
 
مواد اولیه لازم:
 آب‌گرم یك و نیم پیمانه
آرد به مقدار کافی
پنیر پیتزا رنده شده نصف پیمانه
خمیرمایه یك قاشق غذاخوری
روغن‌زیتون یا روغن مایع سه قاشق غذاخوری
شكر یک قاشق غذاخوری
كالباس مرغ یا گوشت نصف پیمانه
نمك و فلفل یك قاشق چایخوری
طرز تهیه:
خمیرمایه، شكر و آب‌گرم را مخلوط كرده تا خمیرمایه عمل (پف) كند. روغن را همراه نمك، فلفل، كالباس، پنیرپیتزا و خمیرمایه مخلوط كرده سپس آرد را كم‌كم اضافه می‌‌كنیم تا حدی كه خمیر به دست نچسبد. بعد خمیر را لوله كرده و روی آن را با چاقو چند برش می‌‌دهیم سپس در دمای 200 درجه سانتی‌گراد به مدت 50 دقیقه در فر می‌‌گذاریم بماند تا نان طلایی شود.