![250 pixel width for all images](http://www.pokht.com/beta/ul/1278760602.jpg)
طرز پخت نان عصرانه
![]() |
آرد به مقدار کافی پنیر پیتزا رنده شده نصف پیمانه خمیرمایه یك قاشق غذاخوری روغنزیتون یا روغن مایع سه قاشق غذاخوری شكر یک قاشق غذاخوری كالباس مرغ یا گوشت نصف پیمانه نمك و فلفل یك قاشق چایخوری |
طرز تهیه:
خمیرمایه، شكر و آبگرم را مخلوط كرده تا خمیرمایه عمل (پف) كند. روغن را همراه نمك، فلفل، كالباس، پنیرپیتزا و خمیرمایه مخلوط كرده سپس آرد را كمكم اضافه میكنیم تا حدی كه خمیر به دست نچسبد. بعد خمیر را لوله كرده و روی آن را با چاقو چند برش میدهیم سپس در دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 50 دقیقه در فر میگذاریم بماند تا نان طلایی شود.
خمیرمایه، شكر و آبگرم را مخلوط كرده تا خمیرمایه عمل (پف) كند. روغن را همراه نمك، فلفل، كالباس، پنیرپیتزا و خمیرمایه مخلوط كرده سپس آرد را كمكم اضافه میكنیم تا حدی كه خمیر به دست نچسبد. بعد خمیر را لوله كرده و روی آن را با چاقو چند برش میدهیم سپس در دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 50 دقیقه در فر میگذاریم بماند تا نان طلایی شود.
طرز پخت نان یمنی
![]() |
آرد گندم سه پیمانه پودر مایه خمیر یك قاشق غذاخوری شكر یك قاشق غذاخوری كره آب شده چهار قاشق غذاخوری نمك یك قاشق چایخوری |
طرز تهیه:
پودر مایه خمیر را با مقداری شكر در حدود 1/3 پیمانه آب حل كنید و به مدت 10 دقیقه در جای گرم قرار دهید. بقیه آب و شكر را به همراه آرد، نمك و كره یا روغنمایع درون مایه خمیر مخلوط كنید و خوب هم بزنید تا خمیر نرم و یكدستی به وجود آید. در ظرف را با حوله تمیزی بپوشانید و یك ساعت آن را در جای گرم قرار دهید تا دو برابر شود. خمیر را هم بزنید و اگر فكر میكنید خمیر بیش از حد سفت است مقدار كمی آب به آن اضافه كنید. روی ظرف را بپوشانید و دوباره به مدت یك ساعت در جای گرم قرار دهید. یك تابه نچسب را روی حرارت پایین قرار دهید و سه تا چهار قاشق از خمیر را درون آن بریزید و اجازه دهید بپزد و روی آن حباب زده و تغییر رنگ دهد. نیازی نیست این نان را برگردانید واگر دوست داشتید آن طرف دیگر نان را برگردانید فقط چند ثانیه حرارت دهید. نان آماده شده را از درون تابه بردارید و در پارچه تمیزی بپیچید. بقیه خمیر را به همین ترتیب بپزید. میتوانید هر بار درون یك تابه دو تا سه نان بپزید.
پودر مایه خمیر را با مقداری شكر در حدود 1/3 پیمانه آب حل كنید و به مدت 10 دقیقه در جای گرم قرار دهید. بقیه آب و شكر را به همراه آرد، نمك و كره یا روغنمایع درون مایه خمیر مخلوط كنید و خوب هم بزنید تا خمیر نرم و یكدستی به وجود آید. در ظرف را با حوله تمیزی بپوشانید و یك ساعت آن را در جای گرم قرار دهید تا دو برابر شود. خمیر را هم بزنید و اگر فكر میكنید خمیر بیش از حد سفت است مقدار كمی آب به آن اضافه كنید. روی ظرف را بپوشانید و دوباره به مدت یك ساعت در جای گرم قرار دهید. یك تابه نچسب را روی حرارت پایین قرار دهید و سه تا چهار قاشق از خمیر را درون آن بریزید و اجازه دهید بپزد و روی آن حباب زده و تغییر رنگ دهد. نیازی نیست این نان را برگردانید واگر دوست داشتید آن طرف دیگر نان را برگردانید فقط چند ثانیه حرارت دهید. نان آماده شده را از درون تابه بردارید و در پارچه تمیزی بپیچید. بقیه خمیر را به همین ترتیب بپزید. میتوانید هر بار درون یك تابه دو تا سه نان بپزید.