سالاد پيازچه و سيب زميني(آلمان)
![سالاد پيازچه و سيب زميني](http://img.tebyan.net/big/1389/04/2002511512405775732377820622554110511251.jpg)
بيشتر ما كاربرد اصلي باقلا سبز را درباره پلو ميدانيم، در حالي كه باقلا سبز نه تنها در خوراكهاي مختلف، بلكه در خورشي مجزا به نام "خورش باقلا" نيز مورد استفاده قرار ميگيرد.
جالب توجه اينكه در اين خورش نيز سبزي طعمدهنده به باقلا، همان شويد است.
يكي از خوشمزه ترين و رسمي ترين غذاهاي پاييزي، "خورش به" است.
با توجه به اين كه در پخت اين خورش، از به، آلو و شکر استفاده ميشود، در زمره خورشهاي شيرين به حساب آمده و در نتيجه، طرفداران خاص خود را دارد.
- گوشت خورشي 350 گرم
- به 2 عدد متوسط
- آلو بخارا 100 گرم
- پياز يك عدد متوسط
- شكر يك قاشق سوپخوري
- رب گوجهفرنگي يك قاشق سوپخوري
- زعفران ساييده شده يك قاشق چايخوري
- زردچوبه يك قاشق چايخوري
گوشت گوساله 700 گرم
بادام خلال شده 100 گرم
پیاز 1 عدد متوسط
لیمو عمانی به مقدار دلخواه
زرشک سیاه یک سوم فنجان
زعفران و نمک به میزان دلخواه
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
پرتقال | 6 عدد |
مرغ | 1عدد متوسط |
كره | 50 گرم |
شكر | 2 قاشق سوپخوری |
زعفران | به مقدار كم |
خلال پسته | 2 تا 3 قاشق سوپخوری |
نمك | به مقدار لازم |
ابتدا بادمجان ها را با پوست به صورت حلقه هایی به قطر نیم سانت برش دهید. سپس آنها را نمک بزنید و 30 دقیقه صبر کنید...
طرزطهیه 5 نوع ترشی
طرز تهیه 5 نوع املت خوشمزه
تعداد صفحات : 6